Hvordan lykkes med nettpoker

Poker har de siste årene vekket stadig flere menneskers interesse. Spillet blir i større og større grad spilt av flere og flere mennesker, og omtalen er også mer omfattende. Flere større nettaviser har egne emnesider som omhandler poker. Mange spillselskaper tilbyr nettpoker i disse dager. Fra komforten i ditt eget hjem kan du kos deg med pokerspill mot mennesker fra fjern og nær. Nettpoker handler egentlig om mye av det samme som vanlig poker der man møtes ansikt til ansikt. Likevel er det noen aspekter ved spillet som er annerledes, og som må tas hensyn til.

Dette er viktig å huske på hvis du skal lykkes med nettpoker

Du kjenner ikke motstanderne dine: Ved å spille nettpoker kontra vanlig poker, mister du fordelen (eller ulempen) med at du kan se motstanderne dine i øynene. Det er mye vanskeligere å lese en motstander når du har så å si null bakgrunnsinformasjon om personen, og heller ikke har muligheten til å plukke opp signaler spilleren bevisst eller ubevisst sender ut.

Folk spiller løsere på nett: Å spille nettpoker ufarliggjør spillingen i forhold til å spille ansikt til ansikt. I tillegg er det lett å glemme pengenes verdi når du spiller over nett. Dette gjør at både deg selv og motstanderne dine, mest sannsynlig vil spille løsere (mer aggresivt) i det lange løp når dere spiller nettpoker. Dette, sammen med det faktum at du ikke kjenner motstanderne dine, gjør at et godt tips er å spille færre hender på nett enn du ville gjort til vanlig.

Varier spillet ut i fra hvor mange som sitter rundt bordet: Dette er et tips som gjelder både for nettpoker og vanlig poker. Jo flere som sitter rundt bordet, desto mindre er sannsynligheten for at du sitter med den beste hånda. Kombinert med det jeg har nevnt ovenfor om mer risikabelt spill, er det stor sjanse for å tape hvis du satser mye på middels gode hender.