Hollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere

Det er en god del personer omkring i verden som kan leve godt av å spille poker. Tallet øker stadig, men for å komme seg opp på dette nivået så kreves det masse. Utholdenhet, disiplin og meget god og masse øvelse er noe av det. Det er over 100 pokerspillere på verdensbasis som kan leve av å spille pokerHollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere gjennom diverse arrangementer og storslåtte turneringer overalt i verden, og disse ressurssterke og innflytelsesrike personene vil bare bli enda flere i fremtiden.

Pokerskandale avdekket i USA

De siste ukene så er det likevel blitt avdekket en skandale i Hollywood blant noen av de mannlige stjernene der. Kompisene og kollegaene Toby Maguire, samt Leonardo DiCaprio og Matt Damon har i den siste tiden gått gjennom en storm av anklager og politiet gransker dem nå etter å ha mottatt opplysninger om at disse tre er del av en ulovlig pokersirkel som har vunnet vanvittig masse penger på siden. Toby Maguire er den stjernen som har mottatt store summer gjennom disse ulovlige arrangementene som har rystet mange. Over en periode på 3 år skal SpiderMan-skuespilleren ha klart å karre til seg over tre millioner amerikanske dollar og kan på grunn av dette leve nesten som en kongelig. Rådgiverne til de andre som er med i denne ulovlige sirkelen blir bedt om å ta avstand til dette og bare fokusere på sin egen filmkarriere istedenfor. Som a-kjendiser så vil man ha blikket til hele verden rettet mot seg og være meget synlige, og dessuten så skal man også prøve å være et godt forbilde om man er kjent. Disse pokerturneringeneHollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere skal angivelig ha funnet sted i stjernenes private hjem i tillegg til fasjonable hoteller i USA og Sør-Amerika blant annet. Det var ikke bare Hollywoods stjerner som møtte opp på disse arrangementene, men også rike advokater og forretningsmenn som ville ha sin bit av gevinstene. Alle dem som møtte opp for å spille måtte forholde seg til hemmelige passordHollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere og mye annet som bare var forbeholdt kjendisene og alle de andre som ønsket å være med på turneringene som fant sted.

Selvsagt så har Toby Maguire, Leonardo DiCaprio og Matt Damon skaffet seg gode advokater, og sammen med disse så er de også godt beskyttet. Advokatene deres hevder nå at stjernene har klart å vinne disse store beløpeneHollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere gjennom lovlige metoder og at alt er i skjønneste orden. Trolig er det mange flere pokersirkler både i USA og andre land som lever i beste velgående nettopp på grunn av at disse er superhemmelige. Mange av Hollywoods største kjendiser sosialiserer ofte og gir hverandre også tilgang til sine egne nettverk slik at man kan beskytte hverandre og promotere hverandres filmer og andre prosjekter. Innflytelse og makt er en viktig faktor i det å bli rik og stadig flere mennesker begynner å skjønne verdien av sitt eget nettverk i den tiden som vi lever i nå. Tidligere var det også sånn at om man spilte mye poker så skulle man skatte hver eneste gang man tjente over 10.000 kroner. Dette blir mye skattHollywood sin hemmelige gjeng med pokerspillere iløpet av et år for dem som er ivrige pokerspillere. Nå har heldigvis loven endret seg og nå skal man heller betale en liten skatt på det som man har tjent inn iløpet av året sitt som pokerspiller. Dette betyr bedre vilkår og inntjening.